Speciale data

DECEMBER & kerstdagen 2018 in de Elzentuin

Ieder jaar vormen de DECEMBER- en beide Kerstdagen een bijzonder moment;

ook in deze periode worden de menu’s zorgvuldig samengesteld met aandacht voor ambachtelijke bereidingswijze en gezonde, vaak biologische of duurzame ingrediënten

 In december:

FEESTELIJKE KERSTBORREL

  • Ontvangst met glühwein of warme chocolademelk met appeltaart
  • Borrelplank met hartige koude hapjes
  • Diverse luxe warme hapjes
  • Onbeperkt drankarrangement voor 4 uur


€ 37,50 per persoon

 

Op 1e Kerstdag dinsdag  25 december bieden we een speciale Kerstbrunch ;

 

Op woensdag 2e Kerstdag 26 december zijn we geopend voor Family Christmas Tea

 

De gehele maand DECEMBER staat er ook Wild op het menu, 4 gangen SFEERVOL DINEREN;

Ontvangst met  appelcider en een amuse

Viergangen diner of een dinerbuffet

Dessert(buffet)

 

€ 42,50 p.p. volwassenen, kinderen tussen 4 – 12 jaar €.19,50

 

 

1e KERSTDAG

  • Brunch vanaf 12.00u

€.34,50 volwassenen, kinderen tot 4 jaar gratis, tussen 4-12 jaar €.17,50

(inclusief koffie, thee, sap)*

 

 

2e KERSTDAG

  • Family Christmas Tea vanaf 14.00u

€.34,50 volwassenen, kinderen tot 4 jaar gratis, tussen 4-12 jaar €.14,75

(inclusief thee en proefglaasjes bubbels) *

 

* overige drankenconsumpties worden doorberekend

 

DE DAGEN VAN DECEMBER

  • Wildavonden vanaf 18.00u

€.42,50 volwassenen, kinderen tot 4 jaar gratis, tussen 4-12 jaar €.19,50

Ontvangst met  appelcider en een amuse

Viergangen diner of een dinerbuffet

Dessert(buffet)

 

  • Kerstborrel

4 uurs arrangement inclusief drankenconsumpties €.37,50

  • Ontvangst met glühwein of warme chocolademelk met appeltaart
  • Borrelplank met hartige koude hapjes
  • Diverse luxe warme hapjes
  • Onbeperkt drankarrangement voor 4 uur

VOORGERECHTEN EN AMUSES IN DECEMBER

  • Wildsalade haas/ hert met vossenbessen, knolselderij, tijm en hazelnoten
  • Wildmousse amuse met gele en paarse winterwortel en cranberry gelei
  • Bitterballetjes van wild
  • Wintersoepje van cantharellen en bospaddestoelen
  • Carpaccio gekleurde bietjes en selderij met walnoot en geitenkaas
  • Carpaccio stoofpeer met rucola, gebrande noten en geraspte parmazaan

 

HOOFDGERECHTEN IN DECEMBER

  • Hertensucade in rodewijnsaus
  • Kalkoenfilet met een farce van cranberry en verse kruiden
  • Wildstoof van hert en hazenvlees met tagliatelle, cantharellen en geraspte parmazaan
  • Winterstoof gekruide kalkoenfilet in een saus van peer, rozijn en speculaas
  • Gnocchi-visstoof met salie
  • Pasta met paddenstoelen, knoflook en parmazaan

 

TUSSENGERECHTEN IN DECEMER

  • Lollie van gevogelte
  • Wildbonbonnetjes
  • Cranberry paté
  • Biologische kaassoorten

 

 

IJSDESSERTS in DECEMBER:

  • Tartufo bianco

Slagroomijs met een hart van koffieroomijs en stukjes witte chocolade met een sausje van friszure cranberries

  • Tartufo donkere chocolade roomijs

Truffel chocolade roomijs met een hart van zabaione, noten en afgewerkt met cacao met een sausje van friszure cranberries

 

 

Reserveren

  • :

 

 

Ongekend (h)eerlijk genieten in het groen

© 2016 Gasterij de Elzentuin | Websitebouwer: Webton.nl