Recepties & Feesten

Recepties en feesten

Ter gelegenheid van speciale momenten bieden wij u 2, 3 of 4 uurs recepties voor zowel de middag- als avonduren met hartige hapjes warm & koud (vlees, vis en vegetarisch) en bittergarnituur uit eigen keuken. Nootjes op tafel.

Inclusief drankenconsumpties, koffie, thee, sap en frisdrank, wijn en bier

  • 2 uurs receptie €.22,50
  • 3 uurs receptie €.24,50
  • 4 uurs receptie €.29,50

Uitbreiding met andere drankenconsumpties zoals glaasje prosecco, champange, petit-fourtjes en/of taart bij aankomst mogelijk

Thema feesten:

Feestavonden met iets extra’s of een speciaal accentje in het thema van uw keuze, bijvoorbeeld in de stijl van de jaren 50/60 tot hedendaags. Of van middeleeuws tot futuristisch.Wij bieden mogelijkheid tot versieren en decoreren van de locatie en kan er gebruik worden gemaakt van een dj  en/of muzikant(en) naar uw eigen keuze.

De culinaire verzorging passen wij aan naar uw thema.

Vraag gerust offerte aan.

Bijvoorbeeld:

JAREN 50 FEEST

Muziek: Jaren ’50 en rock ’n roll horen bij elkaar; Elvis Presley , Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Bill Haley en Little Richard

Kleding: Het is leuk wanneer uw gasten zich kleden naar het fifties-thema. Voor dames waren het lange rokken (met petticoats) in felle kleuren, blouses met kraag of een T-shirt en (heel belangrijk) een sjaaltje om de hals. Het haar zat in een hoge paardenstaart en een pony was een must. Brede haarbanden waren in deze jaren niet aan te slepen. Overigens de zonnebrillen ook niet. Voor mannen was het iets eenvoudiger; een blauwe spijkerbroek, wit T-shirt, een zwarte leren jas en natuurlijk een zonnebril. Vergeet niet de vetkuif!

Eten en drinken: Hapjes zijn geweldig eenvoudig: hot dogs, hamburgers, popcorn en frites. Populaire dranken: milkshakes, frisdranken en punch, zowel met als zonder alcohol. Om te snoepen, kauwgom! In de jaren ’50 was dit het populairste snoep. Verder geserveerd worden borrelworstjes met 3 dipsausen, broodjes gevuld met champignonragout, gevulde eieren, uitjes in ’t zuur , plakjes lever-en cervelaatworst, ham/augurk en aspergerolletjes, bitterballen, blokjes jonge/belegen en extra belegen kaas met Franse mosterd, pelpinda’s op tafel

 

Ongekend (h)eerlijk genieten in het groen

© 2016 Gasterij de Elzentuin | Websitebouwer: Webton.nl